Tips voor eenvoudig Bitcoin kopen

Tips voor eenvoudig Bitcoin kopen

CoinMarketCap Metric Revisie houdt eigenaar Binance bovenaan

De meest populaire prijsaggregatorsite voor cryptocurrency heeft een nieuwe manier ontwikkeld om uitwisselingen te rangschikken, waardoor eigenaar Binance bovenaan de ruiltabel blijft staan.

Bitcoin kopen bij Binance

Nieuwe statistieken, waaronder nieuwe “kwantitatieve factoren”, werden momenteel getest en zouden later in het nieuwe classificatiesysteem kunnen worden opgenomen. Binance Nederland heeft heel veel traders.

Bitcoin kopen bij Bitvavo Nederland

Net als andere prijsaggregators heeft CoinMarketCap geprobeerd een oplossing te vinden voor onbetrouwbare gegevens. Zoals het op zijn methodologiepagina vermeldt, heeft het opblazen van volumes “om de indruk te wekken van legitimiteit en een vals gevoel van liquiditeit in markten … in het verleden bijgedragen aan het uithollen van het vertrouwen in de cryptocurrency-industrie en heeft het soms zowel beleggers als handelaars. ‘ Bitvavo Nederland is ook zeer bekend onder de Nederlanders.

CoinMarketCap kwam vorige maand onder vuur te liggen nadat Binance, dat in april de aggregator verwierf voor een geruchten van $ 400 miljoen, een perfecte score kreeg dankzij het nieuwe op webverkeer gebaseerde classificatiesysteem. “Zes weken binnen en Binance’s acquisitie van CoinMarketCap [wordt] al misbruikt om de ranglijst te manipuleren”, tweette een woedende Mati Greenspan destijds.

Welnu, de prijssite heeft goed nieuws: “We hebben zojuist een nieuw algoritme geïmplementeerd om de vorige standaardrangschikking van uitwisselingen te vervangen door Web Traffic Factor”, luidt een vrolijke blogpost van donderdag.

Het nieuwe classificatiesysteem van CoinMarketCap combineert in feite alle statistieken die worden gebruikt om de individuele markten van een beurs – bijvoorbeeld de bitcoin- of ethermarkt – te beoordelen in één gemakkelijk te lezen score.

Er zijn twee componenten: Het marktpaar is het gerapporteerde handelsvolume, de liquiditeit en de webverkeerfactor van een beurs, gecombineerd om één score te creëren. Dit wordt geëvalueerd door een “Confidence” -indicator waarbij het eigen algoritme van CoinMarketCap beoordeelt of de score accuraat is, of dat het lijkt alsof deze is gefud.