Online winkelen

Online winkelen

Aanbevelingen worden onafhankelijk gekozen door de redacteuren van Review. Aankopen die u via onze links doet, kunnen ons een commissie opleveren.

De afgelopen week heeft Amazon ons grote kortingen gegeven op alles van Tory Burch-handtassen tot New Balance ‘dad’-sneakers als onderdeel van de Big Style Sale of Summer. Vandaag, 28 juni, markeert u uw laatste dag om te sparen, vergelijk platform voor producten om goedkoper uit te komen.

Vergelijk producten online

Als u op zoek bent naar iets kindvriendelijkers, zijn de eigen merken van Amazon vandaag 35% goedkoper: we zijn dol op deze tutu-jurk met korte mouwen met spotted zebra voor meisjes, die zo laag als $ 6,70 (vanaf $ 20), afhankelijk van uw kleurkeuze. Het is wasbaar in de machine en heeft een zachte jersey voering. fotoprinter is makkelijk.

Amazon gaat echter niet uit zonder een knal en biedt prijsdalingen van 40 tot 50% op merknamen zoals Tommy Hilfiger en Kate Spade.

Wat is The Big Style Sale?

Dit soort enorme besparingsevenement is een soort Prime Day voor modeliefhebbers en ziet niet alleen grote kortingen op stukken van de eigen labels van het bedrijf, maar ook indrukwekkende kortingen op een groot aantal best beoordeelde merken, waaronder Cole Haan, Columbia, J. Crew Mercantile, Vera Bradley, Reebok, Ray-Ban en nog veel meer. Speciale Fashion-based Deals of the Day liggen ook voor het oprapen.